Головна сторінка Карта сайту Бібліотекар Написати листа
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати "Kinect - майданчик" для інтерактивних розваг. Чекаємо Вас: неділя з 14:00 до 16:00, понеділок, четвер, п\'ятниця з 15:00 до 17:00 год.
Новини
01.12.2014р.

     1 грудня - у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, працівники відділу обслуговування учнів 5-11 класів провели для вихованців Української гімназії імені Івана Франка урок-лекцію «Треба бити на сполох». На заході були присутні учні 7В та 7Б класів, а також педагоги – Наталя Петрівна Чирська та Галина Ярославівна Зуляк.
     Бібліотекар Леся Федчина навела сумну статистику жертв цієї страшної хвороби у світі, Україні та місті Тернополі зокрема, а також назвала імена відомих людей, життя яких обірвав СНІД.
     Про шляхи інфікування та методи профілактики СНІДу, гімназистам розповіла завідувачка відділу обслуговування учнів 5-11 класів Ірина Маруняк. Вона також запропонувала школярам взяти участь у цікавій вікторині, за правилами якої, на кожну ствердну відповідь із ряду запитань, аудиторія відповідала оплесками. По завершенні лекції, увазі присутніх було презентовано книжкову виставку під назвою «Молодь і СНІД», яка розкриває одну з глобальних проблем сучасності – проблему боротьби зі СНІДом. Із даною експозицією можна ознайомитись, завітавши до залу абонементу відділу обслуговування учнів 5-11 класів.

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)

odb.te.ua © 2004-2024

Будь-яку інформацію Ви
зможете знайти за допомогою
Карти сайту
 

  Хороші казки для хороших малят

Ви можете залишити свої побажання
та зауваження у нашій
Приймальні бібліотекаря