Головна сторінка Карта сайту Бібліотекар Написати листа
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати "Kinect - майданчик" для інтерактивних розваг. Чекаємо Вас: неділя з 14:00 до 16:00, понеділок, четвер, п\'ятниця з 15:00 до 17:00 год.
Новини
25.11.2014р.

  «На острові пригод» - під такою назвою у відділі обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів представлено книжкову виставку до 65-ліття від Дня народження Ярослава Стельмаха.
  Народжений у родині відомого українського письменника Михайла Стельмаха, він зумів реалізувати себе як драматург, кіносценарист, перекладач. Та особливо цікавим для Ярослава Михайловича завжди був світ дитинства. Саме його перу належать твори: «Якось у чужому лісі», «Найкращий намет», «Голодний, злий і дуже небезпечний» та інші. Захоплюючий сюжет, неперевершене почуття гумору, а також яскраві та самобутні персонажі, роблять твори Ярослава Стельмаха надзвичайно цікавими для юного читача.
  Усіх, кого зацікавила творчість, чи біографія письменника, запрошуємо завітати до нашої бібліотеки та ознайомитись із літературою, представленою на виставці.

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)

odb.te.ua © 2004-2024

Будь-яку інформацію Ви
зможете знайти за допомогою
Карти сайту
 

  Хороші казки для хороших малят

Ви можете залишити свої побажання
та зауваження у нашій
Приймальні бібліотекаря