Головна сторінка Карта сайту Бібліотекар Написати листа
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати "Kinect - майданчик" для інтерактивних розваг. Чекаємо Вас: неділя з 14:00 до 16:00, понеділок, четвер, п\'ятниця з 15:00 до 17:00 год.
Новини
23.11.2014р.

  «Лицарство Михаїла» - таку назву отримали сходини, організовані членами Спілки української молоді, які 23 листопада відбулись у нашій бібліотеці. Маленькі тернополяни, які завітали на захід, дізнались багато цікавого про життя Архистратига Михаїла, а також про його чудотворну силу.
  Розпочалися сходини із гри-руханки «Ангелятко», учасники якої імітували рухи, схожі на помах крил ангела. А от під час розмови-гри про «Добро і зло», велася дискусія про добрі та погані вчинки, адже Архистратиг Михаїл відомий усім, як поборник справедливості, захисних усіх принижених та покривджених. Діти дізнались, що саме Святий Михайло зображений на СУМівському прапорі, а отже є надійним охоронцем та покровителем організації. Чудовою розминкою для дитячих рученят стала пальчикова гра «Я на небі», а от свою творчу енергію учасники сходин використали, виготовляючи «ангелик-мобайл» із паперу та дерев`яних паличок.

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)

odb.te.ua © 2004-2024

Будь-яку інформацію Ви
зможете знайти за допомогою
Карти сайту
 

  Хороші казки для хороших малят

Ви можете залишити свої побажання
та зауваження у нашій
Приймальні бібліотекаря