Головна сторінка Карта сайту Бібліотекар Написати листа
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати "Kinect - майданчик" для інтерактивних розваг. Чекаємо Вас: неділя з 14:00 до 16:00, понеділок, четвер, п\'ятниця з 15:00 до 17:00 год.
Новини
26.11.2014р.

 Не зважаючи на щільний школярський графік, учні групи продовженого дня тернопільської ЗОШ № 3, часто проводять вільний час у нашій бібліотеці. Хтось поспішає до книгозбірні аби обміняти літературу, а інші із задоволенням приймають участь у заходах та іграх, організованих працівниками відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів. Так, 26 листопада школярі стали учасниками відеоігор із серії «Головоломки», спрямованих на розвиток логічного мислення у дітей. Бібліотекар Оксана Романюк по черзі запрошувала учнів до інтерактивної дошки для виконання різних вправ: скласти силует тварини із геометричних фігур, з`єднати малюнок по крапках, а також «повернути» у календар «загублені дні». Школярі чудово впорались із усіма завданнями, хоч якими важкими вони не були.

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)

odb.te.ua © 2004-2024

Будь-яку інформацію Ви
зможете знайти за допомогою
Карти сайту
 

  Хороші казки для хороших малят

Ви можете залишити свої побажання
та зауваження у нашій
Приймальні бібліотекаря