Головна сторінка Карта сайту Бібліотекар Написати листа
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати "Kinect - майданчик" для інтерактивних розваг. Чекаємо Вас: неділя з 14:00 до 16:00, понеділок, четвер, п\'ятниця з 15:00 до 17:00 год.
Новини
05.04.2012р.

 
     В рамках Тижня дитячого читання в читальному залі бібліотеки було проведено свято книги «Шлях книги від давнини до сучасності» для учнів 5-го класу.
  Діти ознайомилися з історією створення книги, виникнення книгодрукування в Україні та переглянули слайд-презентацію.
    Учасники заходу розказували прислів’я та приказки про книгу, декламували вірші, із захопленням відповідали на запитання вікторини, навчалися бережливому ставленню до книги. А також ознайомилися з книжковою виставкою цінних книг нашої бібліотеки, які видані у 1935, 1949, 1950 і 1955 роках.

 

Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)Обласна бібліотека для дітей (м.Тернопіль)

odb.te.ua © 2004-2024

Будь-яку інформацію Ви
зможете знайти за допомогою
Карти сайту
 

  Хороші казки для хороших малят

Ви можете залишити свої побажання
та зауваження у нашій
Приймальні бібліотекаря